Katarina Šišmanović očarala svoje fanove fotografijom na kojoj je bez šminke!

Izvor: Story, 02.Jul.2015, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Šišmanović očarala svoje fanove fotografijom na kojoj je bez šminke!

Iako je na malim ekranima uvek vidimo potpuno doteranu, voditeljka je na svom Instagram profilu podelila fotografiju na kojoj je vidimo u prirodnom izdanju

Katarina Šišmanović

Katarina Šišmanović važi za jednu od najlepših voditelji u Srbiji, a svakim svojim pojavljivanjem u emsiji Sve za ljubav, muški pol ostavlja bez daha. Za njen besprekoran izgled zadužen je čitav tim šminkera i stilista, a ona nam je sada pokazala kako to izgleda pre neko >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << što krene čitav proces doterivanja!

Naime, na svom Instagram profilu, Katarina je objavila fotografiju na kojoj je možemo videti potpuno prirodnu, bez trunke šminke.

Prelepa je, zar ne?

Izvor: Story.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.