Katarina Grujić: Zdravstveno stanje gore od očekivanog

Izvor: Story, 16.Okt.2014, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Grujić: Zdravstveno stanje gore od očekivanog

Katarina Grujić doživela je šok jer joj se pogoršalo zdravstveno stanje nakon što je 15. avgusta operisala polipe na glasnim žicama

Katarina Grujić, foto: Facebook

S obzirom na to da je oporavak trebalo da traje nedelju dana, kod pevačice je sve krenulo naopako. Doktori su joj nedavno povećali dozu lekova jer ne može normalno da govori, pa su joj zabranili da peva.

- Kaća mora da miruje kod kuće i ne sme previše da se kreće zbog terapija. Ona >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << se nije striktno pridržavala svega što su joj lekari savetovali, pa nikako ne može da izleči grlo. Često je išla na snimanja i pevala, ali nije nastupala jer je još slabog zdravlja. Kada je doživela šok, nije mogla da dođe sebi nekoliko dana i još nije svesna šta joj se dešava - priča izvor za Kurir i dodaje da bi pevačica za dve nedelje trebalo da počne da radi.

Da li je Katarina Grujić ponovo sing pogledajte OVDE.

Ekipa Kurira pozvala je Katarinu, koja nije mogla da priča, pa su sa njom komunicirali preko poruka.

- Imala sam jednu operaciju polipa na glasnim žicama. Bili su ogromni, pa sam morala što pre da ih skinem hirurškim putem. Oporavak ide sporije jer su glasnice u šoku od operacije, još su natečene i crvene, a uzrok je i alergija. Vežbe koje sam dobila, kao i terapija, vratiće sve na mesto. Rečeno mi je da ću se uskoro oporaviti - izjavila je Grujićeva.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.