Kamion ubio člana ekipe na setu hit serije

Izvor: Story, 17.Sep.2014, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamion ubio člana ekipe na setu hit serije

Smrtno je stadao jedan od čuvara na setu, a stajao je u podnožju brda dok se na njega sjurio jedan od kamiona sa opremom

Falling Skies, foto: Profimedia

Nesreće na setu nisu neuobičajena stvar, ali neke od njih imaju nažalost, koban završetak. Upravo se to dogodilo na setu veoma popularne serije u Americi, Falling Skies.

Naime, dok su snimali u predgrađu Vankuvera, smrtno je stradao jedan od članova obezbeđenja, koji su čuvali set i glumce. Muškarac >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << je stajao u podnožju brda na kojem su bili parkirani kamioni u kojima je sva oprema za snimanje. Jedan od kamiona se velikom brzinom sjurio ka njemu, nabio ga na drvo i ubio na licu mesta. Od siline udarca unutrašnji organi su mu nepovratno stradali. Kada je stigla hitna pomoć, lečnici su odmah proglasili smrt.

Policija istražuje kako je došlo do toga da se kamion spusti nizbrdo.

Zbog nesreće, snimanje serije je obustavljeno do daljnjeg.

 

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pripadnik obezbeđenja poginuo na snimanju serije "Invazija vanzemaljaca"

Izvor: Blic, 17.Sep.2014

Pripadnik obezbeđenja, koji je pazio na ekipu tokom snimanja hit serije "Invazija vanzemaljaca" (Falling Skies) poginuo je danas kada se kamion sa opremom, koji je bio parkiran na brdu, iz sada neutrvđenih razloga sjurio dole i udario u njega...Nesreća se dogodila tokom snimanja u Barnbeju, predgrađu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.