Kakva seks-poza, takav i karakter

Izvor: Story, 28.Jan.2015, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakva seks-poza, takav i karakter

Omiljena seks-poza ne otkriva samo kakvi smo u seksu već i ponešto od karaktera. Evo šta ona govori o muškarcima

Foto: Profimedia

Misionarka

Ovom tipu definitivno nedostaje kreativnosti. Vrhunac romantike za njega je da zapali sveće uz večeru. Uvek ima jednu istu frizuru koju najverovatnije neće promeniti do kraja života. Od prljavih razgovora zna samo da zapitkuje “je l’ ti se sviđa ovo?”.

Od pozadi

Verovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << priželjkuje da izgledate kao porno zvezda, a u istoriji internet pretraga ćete pronaći reč “guza” u 30 varijanti. Sigurno je ljubitelj emisija o životinjama.

Stojeći

On je verovatno neki matematičar iz NASA, koji ima duboke ubide u znanja iz geometrije i trigonometrije. Od prljavih razgovora omiljeni mu je “to bejbi, digni sad levu nogu”

Poza 69

On je tip koji voli da radi više stvari u isto vreme i misli da je strašno sposoban. Sigurno sedi na šolji s lap topom.

Kaubojka

Ili je povredio leđa ili je neki lenjivac. Mrzi ga da uradi bilo šta i verovatno će čekati da mu donesete doručak u krevet. Od prljavih razgovora omiljeno mu je “to, to mi radi, reći ću ti kad sam gotov”

Izvor: Telegraf

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.