Kako to misliš, masturbirala si?! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 28.Maj.2015, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako to misliš, masturbirala si?! (VIDEO)

Koliko muškarci pojma nemaju...

Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock

Šta se desi kad devojka umesto da pocrveni i zakokoće se jasno i glasno kaže šta je upravo radila? Pogledajte video. Jeste malo "dodato", kao što se uvek "dodaje" za priču, ali poenta je tu.

Činjenice su da mnogo više žena masturbira, nego što ih je spremnih da to otvoreno kažu. Ok, možda ne baš svakog dana, ali novo istraživanje pokazuje da 92 odsto žena masturbira redovno. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Re-dov-no. I na to nema nikakvog uticaja njihov trenutni emotivni status. Preostalih osam odsto, uzgred budi rečeno, najverovatnije laže, iako su ta istraživanja anonimna.

Korak dalje: one koje masturbiraju, rade to mnogo češće nego što biste pretpostavili. Više od 60 odsto njih, najmanje dva ili tri puta nedeljno. Oko deset odsto se "časti" jednom dnevno.

I, ovo je loša vest za "Kazanove", ali… Skoro polovina žena koje su učestvovale u različitim istraživanjima na temu seksualnog života širom sveta slaže se u jednom: masturbacija je (često) bolja od seksa,

A koliko bi nam sam svima život bio jednostavniji kad bismo stvari nazivali pravim imenom...

Uživajte. I ne stidite se toga.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.