Kako je novi dečko osvojio Milicu Todorović?

Izvor: Story, 28.Okt.2014, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je novi dečko osvojio Milicu Todorović?

Pevačica Milica Todorović konačno je rešila da progovori o novom dečku

Milica Todorović, foto: Vladimir Šporčić

U poslednjih nekoliko nedelja javnost priča o Milici Todorović i njenom novom dečku, međutim mlada pevačica nije želela da komentariše svoj ljubavni život.

Naime, Milica je u ljubavi sa koreografom Milošem Paunovićem, a njihova veza posebnu pažnju je privukla kada se oglasila crnogorska pevačica Andrea Demirović koja tvrdi >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << da je još uvek u braku sa Paunovićem.

Pogledajte kako su Milica i Jovana Pajić obeležile deset godina prijateljstva OVDE.

Milica ne obraća pažnju na komentare i spekulacije, te je odlučila da o svom izabraniku javno progovori u emisiji Magazin In.

Ona je voditeljki Sanji Marinković priznala čime je Miloš osvojio.

- Znam da će zvučati kao fraza, ali on me je zaista osvojio, pre svega, unutrašnjom lepotom. Kada smo se prvi put sreli, oduševio me je njegov stav, harizma, energija. Hemija se samo dogodila, bum - rekla je Milica.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.