Kako da vaša kosa ostane zdrava i posle letovanja?

Izvor: Story, 30.Jul.2015, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da vaša kosa ostane zdrava i posle letovanja?

Leto je već uveliko tu kao veliki prijatelj raspoloženja, ali i neprijatelj sjajne i zdrave kose! Evo kako da na jednostavan način zaštitite kosu od sunčevih zraka...

Bilo da vrele dane provodite na bazenu ili moru, vaša kosa trpi štetne uticaje hlora ili soli i sunčevih zraka. Kako biste izbegle radikalne promene frizure i posetu frizeru neophodno je da ispratite ovih par koraka.

Gusta sjajna kosa lepotice Sile: Drevni turski recepti za negu koje otkriva Džansu >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Dere

Pre nego što sledeći put zaplivate na kosu naprskajte čudotvorni sprej koji ćete za par minuta napraviti kod kuće. Sve što vam treba jeste omiljena maska za kosu ili regenerator koje ćete pomešati sa vodom u razmeri 1:3. Mešavinu sipajte u flašicu sa raspršivačem kako biste lakše nanosili proizvod.

Bebi puder kao saveznik vaše lepote

Rezultat: sjajnija i mekša kosa bez ispucalih krajeva.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.