Kako da nosite teksas šorts ovog leta?

Izvor: Story, 29.Jul.2015, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da nosite teksas šorts ovog leta?

Teksas šorts se smatra svetim predmetom u svakom ženskom garderoberu, jer je pogodan kako za plažu, tako i za večernje izlaske. Evo nekoliko trikova koji će vam pomoći da u vrućim pantalonama uvek izgledate spektakularno.

Ukoliko nemate teksas šorts (u šta sumnjamo) možete ga napraviti od para starih farmerki. Sve što treba da uradite je da isečete nogavice, eventualno oparate ivice i žiletom iscepate džepove.

1. Ukoliko vaš šorts ima dubok struk >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << savetujemo da ga kombinujete sa krtkom majicom ili košuljom koju ćete vezati i na taj način pokazati deo stomaka.

2. Za one koji vole jednobojne kombinacije idealno je da ponesu košulju od teksasa ili da uz sorts u boji odaberu gornji deo u istoj ili približnoj nijansi.

Gusta sjajna kosa lepotice Sile: Drevni turski recepti za negu koje otkriva Džansu Dere

3. Uklopite gornji deo i obuću, a potom odaberite torbu u jarkoj boji koja će vašoj kombinaciji dati potpuno drugačiju dimenziju.

4. Upašite majicu u šorts i stavite upečatljiv kaiš.

5. Ukoliko kombinujete šorts sa košuljom možete preko obući prsluk ravnog kroja i izgledaćete jednistveno i šik!

6. Već viđena kombinacija: majica sa printom i šorts dubokog struka izgledaće potpuno drugačije ukoliko oko struka vežete kariranu košulju.

Prirodna lepota: Evo zašto Jelena Đoković nosi titulu dame od stila (FOTO)

7. Teksas šorts se kombinuje uz sve, tako da će lepršava ili čipkana bluza uz ravne sandale izgleati apsolutno savršeno.

8. Ako ste ljubiteljka boho stila odaberite čizme od prevrnute kože do članka i obucite lepršavu tuniku!

9. Za večernje izlaske odaberite šorts od tamnog teksasa koji ćete nositi uz visoke potpetice.

Džejn Birkin zabranila da najpopularnija torba na svetu nosi njeno ime

10. Za hrabrije ljubiteljke mode, isprobajte šortseve šireg kroja, koji izgledaju kao da ste ih pozajmile od dečka ili brata i uz njega uklopite sandale i ,ajicu koja prati liniju tela.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.