Kaja Ostojić šokirala izjavom o Severininoj pesmi

Izvor: Story, 27.Sep.2014, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaja Ostojić šokirala izjavom o Severininoj pesmi

Pevačica Katarina Ostojić aktivan je korisnik društvenih mreža na kojima ne propušta da da svoj komentar na aktuelne teme.

Kaja Ostojić, foto: Story arhiva

Tako je bilo i sinoć kada je tokom emitovanja nove epizode takmičenja Pinkove zvezdice prokomentarisala da joj je drago kada vidi da današnja deca slušaju i kvalitetnu muziku, a ne samo Severininog Bred Pita i slične pesme.

- Kako prija kad vidiš da u gomili Bred Pitova >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << i sličnih sra*a današnja dečica slušaju i Zemlja Gruva - napisala je pevačica, ali nakon što su mediji preneli njenu izjavu rešila je da objasni da je pogrešno shvaćena, te da to što joj se nekoliko Severininih pesama ne dopada, ne znači da ima nešto protiv svoje koleginice.

- Da se razumemo, Severina je jedna prelepa žena sa vanserijskom harizmom i ogromnim brojem vrednih hitova iza sebe. Ne morate biti toliko maliciozni i stavljati u pogrešan kontekst to što se meni par njenih pesama ne dopada. Stvarno nemate preča posla nego sa mnom da se bavite - dodala je Kaja.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.