Kad život zaboli: Najtragičnije ljubavne priče slavnih parova

Izvor: Story, 14.Feb.2016, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad život zaboli: Najtragičnije ljubavne priče slavnih parova

Iako mnogi smatraju da imaju savršene živote, i zvezde su ljudi. Baš kao i svi, i oni imaju ljubavnih problema, a neki iza sebe imaju čak i prave tragedije

Foto: Profimedia

Elizabet  Tejlor i Majk Tod

Filmski producent, Tod , poznat je kao jedini muškarac od kojeg se Elizabet nije razvela. Kada su rekli sudbonosno 'da', njoj je bilo 24 godine i to joj je bio već treći brak, kao i 23 godine starijem Todu, koji je tada imao sina 2 godine starijeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << od Elizabet.

Životna priča Elizabet Tejlor

Njihova razlika u godinama zabavljala je medije i javnost ali njima to nije predstavljao problem. Svi koji su ih znali, govorili su da su istinski sretni i zalljubljeni.  Pola godine nakon njihovog venčanja dobili su ćerku Lizu.

A photo posted by Dame Elizabeth Rosemond Taylor (@_dameelizabethtaylor) on Feb 13, 2016 at 5:57pm PST

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.