Kad ona vežba, svi gledaju (VIDEO)

Izvor: Mondo, 26.Maj.2016, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad ona vežba, svi gledaju (VIDEO)

Bivša švedska misica i lični trener Katarina Konov, "srušila" je društvene mreže snimkom na kojem vežba!

Foto: Instagram/katarinakonow

Katarina Konov je bila Miss International Sweden 2012. godine, a inače radi kao lični trener u jednoj teretani u Majamiju. Ona na Instagramu sa svojih 12.000 pratilaca svakodnevno deli savete za vežbanje i zdrav život, ali je poslednjim videom na kojem vežba, "zaludela" Internet!

Na snimku se vidi kako lepa Katarina >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << radi čučnjeve, dok na ramenima drži svoju prijateljicu!

Fizička spremnost bivše misice očigledno je sve oduševila, pa je na društvenim mrežama hvale, a jedna dama kaže da je impresionirana da bi ona to mogla da izvede samo ako bi na ramenima držala dete.

Just another day in South Beach ☀️ @theekidisback

A video posted by Katarina Konow (@katarinakonow) on May 15, 2016 at 2:24pm PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.