Još jedan slavni tata: Dražen Okuka dobio ćerkicu (FOTO)

Izvor: Story, 30.Mar.2015, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan slavni tata: Dražen Okuka dobio ćerkicu (FOTO)

Bivši igrač Čukaričkog objavio je na društvenim mrežama sliku novorođene devojčice i dirljivom porukom se zahvalio supruzi.

Dražen i Dunja Okuka, foto: Instagram

Dražen Okuka postao je tata, pošto je njegova supruga Dunja danas donela na svet devojčicu koja je dobila ime Manja.

Dražen Okuka i njegova dugogodišnja devojka Dunja Stojičić venčali su se krajem prošle godine na velikom slavlju u jednom beogradskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << hotelu, uz veliki broj zvanica, a na slavlju su pevali Nataša Bekvalac, Željko Samardžić i Tanja Banjanin.

Dražen je inače sin Dragomira Okuke, nekadašnjeg selektora mlade reprezentacije SCG, kao i brojnih klubova iz zemlje i sveta. Dragomir je pre nekoliko godina izabran za trenera godine u Kini i Srbiji.

Dražen je bivši igrač Čukaričkog, i trenutno igra za mađarski Diožđer.

- Postali smo roditelji! Stigla Manja Okuka! Najduža i najlepša noć. Hvala ti @dunjaokuka. Today we become parents... Small baby girl Manja! - napisao je pored slike srećni tata.

Izvor: Mondo

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.