Jelena Rozga zavodi poput Viktorijinog anđela

Izvor: Story, 04.Okt.2015, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Rozga zavodi poput Viktorijinog anđela

Lepa hrvatska pevačica je na Instagramu postavila fotografiju na kojoj pozira, poput slavnih modela, samo u donjem vešu i sa velikim krilima

Jelena Rozga, foto: Instagram

Jelena Rozga pored toga što je sjajna pevačica, može se pohvaliti i svojom lepotom i manekenskom građom! S toga ne čudi što njen Instagram, na kojem skoro svakodnevno objavljuje fotografije na kojima je u zavodljivim pozama, prati preko 24 hiljada fanova, koji ne mogu da odole a >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << da ne prokomentarišu koliko ona samo dobro izgleda.

Jelena Rozga i Stejepan Hauser: Dete bi nam upotpunilo živote

Sada, Jelena je još jednom uspela da svoje pratioce ostavi bez teksta! Naime, objavila je fotografiju na kojoj pozira u donjem vešu sa velikim lepršavim krilima i sramežljivo nas pita: Jesam li anđeo ili đavo?

A photo posted by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on Oct 2, 2015 at 8:13am PDT

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.