Jelena Rozga otkrila kako će se zvati njeno dete

Izvor: Story, 28.Jan.2015, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Rozga otkrila kako će se zvati njeno dete

Gostujući u jednoj emisiji, pevačica je prokomentarisala šta misli o razmeni bračnih zaveta, ali i naglasila da jedva čeka da se ostvari u ulozi majke

Jelena Rozga, foto: screenshot

Pevačica Jelena Rozga gostovala je u jednoj emisiji, a svom domaćinu, voditelju Ognjenu Amidžiću, otkrila je kako jedva čeka da postane mama.

- Bračni papir mi ništa ne znači. Volela bih da imam dete, jednu malu curicu. Znam i ime. Zvaće se Luca, Lucija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << To je pravo dalmatinsko ime. Mala, plava, sa velikim plavim okicama. Na mater lepa - rekla je Rozga, dodavši da bi bila takođe najsrećnija na svetu i da rodi sina.

- Zvao bi se Toni. Moj tata se zove Ante, to bi bilo kao skraćeno - Antonije, Tonči, Ante, ali moj bi se zvao Toni, skraćeno. Fora mi je to. Sve sam isplanirala - ispričala j Jelena, komentarišući i kako bi volela da izgleda otac njenog deteta.

- Volela bih da ima plave oči, ne mora plavu kosu, možda tamno smeđu. Neka bude malo viši, ne bi mi smetalo. Ne sme da bude debeo. Ma bolje mi je da ćutim. Ja hoću dete - našalila se Jelena.

Pogledajte šta je sve rekla hrvatska pevačica:

 

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.