Jelena Rozga: Momci nisu hteli da mi prave društvo na gledanju filma Pedeset nijansi Siva

Izvor: Story, 27.Mar.2015, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Rozga: Momci nisu hteli da mi prave društvo na gledanju filma Pedeset nijansi Siva

Ovog petka, Jelena Rozga bila je gost jutarnjeg programa Naxi radija, a slušaoci najslušanije beogradske radio stanice imali su priliku da osete kako izgleda popiti prvu kafu sa jednom od najvećih muzičkih zvezda regiona.

Jelena Rozga, foto: Naxi media

Popularna Splićanka otkrila je da će fanove obradovati novim albumom do kraja godine i da u planu ima veliki beogradski koncert. Po prvi put pričala je i o tome kako je postala deo kultne grupe Magazin i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << je za to najviše zaslužna njena majka koja je kontaktirala Tončija Huljića. Ipak, komentar na film Pedeset nijansi- Siva izazvao je brojne komentare slušalaca Naxi radija, posebno muškog dela publike.

- Svima preporučujem film Pedeset nijansi- Siva. Sigurno su do sada mnogi pročitali knjigu i pogledali taj film. Ja sam to uradila sa svojim prijateljica, a momci nisu hteli da nam prave društvo. Zanima me zašto muškarci ne žele da pogledaju taj film - zapitala se Rozga.

 

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Rozga reklamira Pedeset nijansi

Izvor: Kurir, 28.Mar.2015, 08:11

Jelena Rozga je prilikom jučerašnje posete Beogradu bila specijalni gost jedne radio-stanice i tim povodom otkrila da je oduševljena hit filmom „Pedeset nijansi - Siva“...Splićanka je otkrila da je na premijeru filma išla sa drugaricama jer niko od muškaraca nije želeo da je vodi...- Svima...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.