Jelena Maćić: Bivšeg muža gušim pričama o mom dečku!

Izvor: Story, 03.Jul.2015, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Maćić: Bivšeg muža gušim pričama o mom dečku!

Šminkerka Jelena Maćić ostala je u dobrim odnosima sa bivšim suprugom, fotografom Nenadom Marjanovićem, sa kojim ima dvadesetogodišnju ćerku Jovanu.

Jelena Maćić, foto: Story arhiva

Nenad je danas Jeleni blizak prijatelj, ali i poslovni saradnik, pred kojim očigledno nema tajni, te mu često priča i o sadašnjem dečku.

- Nenade Marjanoviću, moramo da razgovaramo! On: Je l'? Dođi u Klub književnika za pola sata, biću tamo. Imate li vi ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << ideju? Ikakvu? Koliko je teško imati za bivšeg muza i oca deteta, plus poslovnog partnera-umetnika! Nemate! Reći ću vam... Teško je u 3pm! Ali... to vas tera da date 100 odsto u životu! Da napredujete, da razumete, razvijate potencijale, poštujete, prilagođavate se... Mislite o tome malo pre nego se iz gluposti/sujete/obesti/samoživosti... pobijete međusobno! Odoh da se bar malo sredim. Red je... Ne zbog bivšeg muža... Klub književnika, jbg. Volite se ljudi! U inat svima i uprkos svemu. E da, ja bivšeg muža najviše gušim pričom o mom dečku... - otkrila je Jelena na Facebooku.

Izvor: Alo

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.