Jelena Bačić Alimpić promovisala roman Noć kad su došli svatovi

Izvor: Story, 30.Nov.2015, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Bačić Alimpić promovisala roman Noć kad su došli svatovi

Voditeljka i spisateljica Jelena Bačić Alimpić promovisala je novu knjigu.

U nesvakidašnjem ambijentu Aero kluba u petak, 27. novembra, održana je promocija romana Noć kada su došli svatovi, prve knjige trilogije Kazna za greh Jelene Bačić Alimpić.

O knjizi su pored autorke govorili direktor Lagune Dejan Papić i urednik knjige Nenad Župac. Na početku su nas glumci Mirjana Jovanović Stojanović i Zoran Pajić uz muzičku pratnju tamburaškog orkestra Lastari >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << poveli u „noć kada su došli svatovi“ i dočarali atmosferu ljubavi i patnje Mihajla i Emilije, koja prožima prvi roman Jelenine trilogije.

 Knjiga „Kazna za greh – Noć kada su došli svatovi“ postavila je nove rekorde čitanosti. Od kada je objavljena, pre skoro dva meseca, nalazi se na prvom mestu Lagunine top-liste, a bila je najprodavanija i na Sajmu knjiga. Dejan Papić, direktor izdavačke kuće Laguna, rekao je da je uspeh novog romana Jelene Bačić Alimpić prevazišao očekivanja izdavača, premda su i njeni prethodni romani vrlo brzo postali bestseleri. Papić smatra da je Jelenin veliki književni uspeh rezultat njene ambicioznosti i velikog broja ideja koje zahvaljujući neumornom radu pretače u romane.

 Posle „Ringišpila“, „Pisma gospođe Vilme“ i „Poslednjeg proleća u Parizu“, koji su odmah po obljavljivanju postali bestseleri, Jelena se prvi put prihvatila velikog posla, pisanja obimne sage o sudbini dve porodice s početka 20. veka, Erceg i Ilić, o staleškoj podeli, o Mihajlu i Emiliji, o njihovoj nemogućoj ljubavi, o velikoj majčinskoj ljubavi.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.