Izaberite srpskog Kristijana Greja

Izvor: Story, 30.Jan.2015, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izaberite srpskog Kristijana Greja

Usled ogromnog interesovanja i iščekivanja dolaska filma “Pedeset nijansi - Siva” u domaće bioskope, magazin Story i distributerska kuća Taramout film pozivaju pripadnice lepšeg pola da izaberu srpskog Kristijana Greja.

Podelite sa nama ko je po vašem mišljenju poznata ličnost sa naše javne scene koja vas podseća na glavnog aktera ove planetarno popularne knjige, a sada i filma. Ko zaslužuje laskavu titulu misterioznog i zavodljivog Kristijana Greja odlučujete >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << samo vi.

Svoje predloge šaljite na mejl kristijangrej@adriamedia.rs do 2.februra. Nakon što se predlozi sortiraju, tri muškarca sa najviše glasova ulaze u finalni izbor. Srpskog Kristijana Greja birate vi, dodeljivanjem svog glasa onom finalisti za koga smatrate da odgovara liku i delu ovog glavnog junaka.

Pratite Story.rs i saznajte ko je srpski Kristijan Grej.

O filmu:

„Pedeset nijansi - Siva“ je željno iščekivana filmska adaptacija bestselera koji je postao svetski fenomen. Od izdavanja, trilogija „Pedeset nijansi“ prevedena je na 51 jezik i prodata je u preko 100 miliona primeraka čime je postala serijal koji je najbrže prodat u najviše primeraka.

Glavne uloge Kristijana Greja i Anastazije Stil, koji su postali ikone milionima čitalaca, poverene su Džejmiju Dornanu i Dakoti Džonson.

Pored njih, tu su još i Luk Grajms kao Eliot, Kristijanov brat, Viktor Rasuk kao Hose, Anastazijin drug, Eloiz Mamford kao Kejt, Anastazijina najbolja drugarica i cimerka, Maša Gej Harden kao Kristijanova majka, Rita Ora kao Mia, Kristijanova sestra, Maks Martini kao Tejlor, Kristijanov telohranitelj, Kalum Kit Reni kao Rej, Anastazijin očuh, Dženifer Ele kao Karla, Anastazijina majka i Dilan Nil kao Bob, Karlin muž...

Na redovnim repertoarima od 12. februara 2015.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.