Ivana Španović pokazala tetovažu preko celih leđa (FOTO)

Izvor: Story, 20.Sep.2014, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Španović pokazala tetovažu preko celih leđa (FOTO)

Najbolja srpska atletičarka i jedna od najlepših srpskih sportiskinja trenutno se opušta sa svojom jačom polovinom na zasluženom odmoru

Ivana Španović, foto: Instagram

Sudeći prema fotografijama koje je objavila na svom Instagram profilu, atletičarka Ivana Španović zaista zna da uživa! Naime nakon naporne sezone, Ivana je odlučila da sa svojim izabranikom, Vladom Kumrićem, otputuje na Madive gde će uživati u čarima ove egzotične destinacije.

Takođe, Ivana je iskoristila priliku i da nam pokaže svoju tetovažu koju nismo imali do sada prilike da vidimo, a ona se prostire preko celih leđa.

Da li vam se dopada?

Nastavak na Story...






Povezane vesti

(FOTO) Seksi Ivana Španović sa verenikom na Maldivima: Pohvalila se tetovažom!

Izvor: Press, 20.Sep.2014

Ivana Španović „javila” se na Instagramu i pozdravila svoje pratioce interesantnim slikama. Ona je još uvek na letovanju sa svojim verenikom Vladom Kumrićem.. .  . Ipak, i dalje misli na svoje brojne obožavaoce, te je rešila da ih obraduje..  . .  .  . Seksi atletičarka iskoristila...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.