Ivana Španović: Ovako se leče umor i nervoza! (FOTO)

Izvor: Story, 26.Dec.2014, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Španović: Ovako se leče umor i nervoza! (FOTO)

Jedna od najlepših sportistkinja van granica naše zemlje podelila je sa svojim pratiocima da je pronašla način za eliminisanje nervoze i umora

Ivana Španović, foto: Instagram

Naime, Ivana je na svom Instagram profilu podelila fotografiju na kojoj kao i obično izgleda prelepo sa osmehom na licu po kom se nikada ne bi reko da se sportistkinja zapravo oseća iscrpljeno.

Intervju koji je Ivana nedavno dala za Story pročitajte OVDE.

Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << ona je otkrila da je pronašla način za kanalisanje nervoze i umora.

- Zašto mi niko ranije nije rekao da umor i nervozu pretvorim u kreativnost i sebi napravim šal? Hmmmm? - napisala je ona.

Video intervju koji je Ivana dala za Story pogledajte OVDE.

Inače, Ivanu i njenog trenera je Atletski Savez Srbije proglasio za najbolje u ovoj godini, a lepa atletičarka je takođe proglašena za najbolju sportistkinju od strane sportskih novinara.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.