Ispovest Zorice Brunclik: Posle mamine smrti mi je opala kosa

Izvor: Story, 20.Maj.2015, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispovest Zorice Brunclik: Posle mamine smrti mi je opala kosa

Popularna pevačica Zorica Brunclik prvi put priča o tome koliko je pogodila smrt majke Zlate

Foto: Marko Poplašen

Brunclikova se priseća i kako je dva meseca radila samo da bi mami kupila skupoceni prsten koji je u to vreme videla u radnji.

- Dugo sam ga gledala i obećala sam sebi da ću ga kupiti majci kada budem mogla. Ona nikada ništa nije imala osim nas i nije dobijala poklone. Radila je u ciglani, išla je sva garava kući sa posla i ljudi nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << hteli da je pozdravljaju. Kada sam postala ime, majci su svi prilazili i pozdravljali je, a ja sam joj taj skupi prsten kupila. Kada je umrla, dali su mi taj prsten, ali ja sam rekla da ga vrate i da je sahrane s njim. Posle njene smrti, glava mi je bila kao dlan, opala mi je kosa, ali rodila sam ćerku posle toga i dala joj ime Zlata - ispričala je Zorica u emisiji „Press pretres“.

Izvor: Alo.rs

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.