Irina, sad si sve upropastila...

Izvor: Mondo, 04.Maj.2015, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Irina, sad si sve upropastila...

Lepa ruska manekenka u ovoj odevnoj kombinaciji (kao i uvek), izgleda savršeno. Sve dok je ne pogledate malo pažljivije.

Foto: Allan Bregg/Splash News

Džins je opet u modi - haljine, suknje, košulje, jakne, prslučići od džinsa, sve se nosi. Iako mnogi modni kritičari tvrde da ne treba spajati dve "krpice" od džinsa, Irina Šajk prošetala je u košulji i suknji od ovog materijala, i tako dokazala da ova odevna kombinacija može super da izgleda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Jedini ukras Irinine jednostavne odevne kombinacije je tanak, metalni kaiš oko struka, kao i mala crveno-crna torbica. Sve na njoj izgleda savršeno, osim što je uz taj autfit obula OVAKVE patike.

Suknje od džinsa mogu da budu sportska odevna kombinacija, ali ipak, uz njih bi trebalo kombinovati ravne cipele, baletanke ili platnene patike, ne baš ove koje izgledaju kao da je krenula na trčanje.

Pogledajte u fotogaleriji kako izgleda Irina Šajk.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.