Interpol juri za Džastinom Biberom!

Izvor: Story, 18.Nov.2014, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Interpol juri za Džastinom Biberom!

Ukoliko bude optužen za napad na fotografa, pevača bi mogla da čeka i zatvorska kazna.

Džastin Biber, foto: Profimedia

Džastin Biber pozvan je da se pojavi na sudu u Argentini i odgovara za napad na fotografa u kojem je učestvovao zajedno sa svojim telohraniteljima.

Sudija je zatražio od Interpola da se posluži svim sredstvima da obavesti Bibera da ima 60 dana da se pojavi pred sudom u Buenos Airesu.

- Ukoliko se ne pojavi na sudu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << za njim će biti raspisana međunarodna poternica- rekao je sudija.

Razlog zbog kojeg Interpol juri Bibera je taj što je pevač, zajedno sa telohraniteljima ranije ove godine napao fotografa Dijega Pesoa, koji je pokušao da ga uslika nakon izlaska iz jednog noćnog kluba.

Ukoliko bude optužen za napad, Biber bi mogao da ide na služenje zatvorske kazne u trajanju od godinu dana.

Izvor: Alo!

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.