Izvor: Story, 19.Dec.2014, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Instagram: Obrisano na milione lažnih profila (FOTO)

Vlasnici popularne društvene mreže Instagram smanjili poznatim ličnostima broj pratilaca.

Džastin Biber svetsku slavu je stekao na internet portalu YouTube, gde je postavljao svoja izvođenja pesama Ališe Kiz, Džastina Timberlejka i Krisa Brauna. Njegov broj pratilaca je svakim danom sve više rastao i dostigao broj od 23.8 miliona pratilaca.

Akcijom brisanja lažnih profila, popularni pevač sada ima 20.3 miliona, što znači >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << da je izgubio više od 3 miliona korisnika sa lažnim nalozima.

Time je Kim Kardašijan, na prvom mestu po broju osoba sa najviše pratilaca na Instagramu sa 22.2 miliona.

Iako je prema Gugl statistici bila najtraženija ličnost za ovu godinu, Bijonse je na ovoj listi ipak na drugom mestu, sa 21.4 miliona pratilaca.

Najveću promenu i razočarenje doživeo je američki reper Ma$e. On je imao 1.6 miliona pratilaca, od kojih je čak 1.5 bilo lažnih. Nakon brisanja pratilaca, on je obrisao i svoj nalog.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Instagram: Obrisano na milione lažnih profila (FOTO)

Izvor: Story, 19.Dec.2014

Vlasnici popularne društvene mreže Instagram smanjili poznatim ličnostima broj pratilaca...Kim Kardašijan, foto: Instagram..Džastin Biber svetsku slavu je stekao na internet portalu Jutjub, gde je postavljao svoja izvođenja pesama Ališe Kiz, Džastina Timberlejka i Krisa Brauna. Njegov broj pratilaca...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.