Hrvatska pevačica optužena za otmicu sopstvenog sina

Izvor: Story, 29.Maj.2015, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska pevačica optužena za otmicu sopstvenog sina

Hrvatska pevačica Anđa Marić prolazi kroz porodičnu dramu.

Foto: Facebook Anđa Marić

- Danas sam primila i treću optužnicu, ovaj put međunarodnu, za otmicu svog deteta. On nije samo slovenski državljanin, nego i hrvatski, i vidim da će to biti jedan komplikovani postupak. Setite me se u svojim molitvama i zamišljajte me zdravu i mentalno zdravu-  napisala je Anđa Marić danas na svom Fejsbuk profilu.

Anđina agonija započela je pre pet godina >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << kada se razvela od tadašnjeg supruga Primoža Dolničara. Upravo toliko traje i borba za starateljstvo nad sinom Gašperom. O detaljima razvoda Anđa se nikada nije libila govoriti, pa je tako javno ispričala kako ju je suprug varao s njenom prijateljicom Ninom Mlačnik. Više je puta naglasila kako u njoj nema mržnje te kako samo želi svog sina za kojega se bori poput lavice.

Izvor: Story.hr

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.