Hofmanove priče u bioskopu Cineplexx

Izvor: Story, 28.Jan.2015, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hofmanove priče u bioskopu Cineplexx

Direktan prenos opere Hofmanove priče, Žaka Ofenbaha, zakazan je za subotu, 31. januar u 19 časova u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center.

Hofmanove priče, foto: promo

Jedna od tri popularne opere koja se u ovoj sezoni vraća u visokoj rezuluciji sa novom postavom. Vitorio Grigolo tumači naslovnu ulogu u Ofenbahovoj operi Hofmanove priče, uz sopran iz Abhazije - Hiblu Gerzmavu u ulozi sve četiri operske heroine – mehaničke lutke Olimpije, kompulzivne >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << umetnice Antonije, kurtizane Đulijete i narcisoidne glumice Stele.

Kejt Lindsej ponovo igra ulogu Niklaus, dok Tomas Hampson dodaje na već duži spisak uloga iz Metropolitenu i još četiri lika - Lindorfa, doktora Mirakla, Kopelijusa i Dapertuta. Za dirigentskom palicom ove godine nalazi se Iv Abel.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Prenos opere "Hofmanove priče" u "Sinepleksu"

Izvor: Blic, 28.Jan.2015

Direktan prenos opere „Hofmanove priče“, Žaka Ofenbaha, zakazan je za subotu, 31. januar u 19 časova u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center...Jedna od tri popularne opere koja se u ovoj sezoni vraća u visokoj rezuluciji sa novom postavom. Vitorio Grigolo tumači naslovnu ulogu u Ofenbahovoj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.