Hasan Dudić prebijen zbog Jelene Golubović?

Izvor: Story, 24.Apr.2015, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hasan Dudić prebijen zbog Jelene Golubović?

Pevač je dobio batine od momaka s kojima je u restoranu cele večeri sedeo za istim stolom i pio, a sukob je nastao kada su poveli priču o rediteljki

Hasan Dudić, foto: Kurir

Hasan Dudić tvrdi da je dobio batine zbog Jelene Golubović kada je u noći između srede i četvrtka pretučen u jednom beogradskom restoranu, zbog čega je hitno prebačen na Vojnomedicinsku akademiju.

Prema muzičarevim rečima, on je seo da popije piće sa poznanicima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << s kojima se potom posvađao jer su u priči o njegovom incidentu sa rediteljkom u Parovima držali njenu stranu.

Nakon žustre rasprave, momci su Hasana pustili da ode do toaleta, a zatim su mu, kako on tvrdi, napravili sačekušu i prebili ga. Zaposleni u lokalu odmah su pozvali policiju i Hitnu pomoć, a Dudić kaže da je na putu do klinike bio bez svesti zbog jakih udaraca koje je dobio u glavu.

- Sećam se da su me na piće pozvali mladići koje znam samo iz viđenja i da sam sedeo s njima u restoranu. Lepo smo se zabavljali i nazdravljali. Popio sam nekoliko piva, ali nisam bio pijan. Pričali smo o Jeleni Golubović i tad su počele naše nesuglasice. Ona je kriva za sve! Otišao sam u toalet i kad sam izlazio, izgleda da su tad krenuli na mene i udarili me - rekao je Dudić, kome je tokom prepričavanja događaja u njegovoj hotelskoj sobi naglo pozlilo i prokrvarila mu je rana ispod desnog oka.

Hasan naglašava da mu se nikada u životu ništa slično nije desilo i da se veoma uplašio za život.

- Imao sam potres mozga, ne sećam se ničega. Ne boli me mnogo, ali pozli mi kada ustanem iz kreveta. Kada su me jutros pozvali novinari, rekao sam da sam u Šapcu, više ne znam ni šta pričam. Mislim da je između nas za stolom ispala neka frka, nisam siguran, iskreno. Oni su me udarili s leđa, pošto i na glavi imam posekotinu od flaše. Bilo nas je četvoro za stolom, sve ih znam, pozdravljam se sa njima. Nisam siguran da li je neko došao posle za sto, ali nastao je haos, frka i panika kada sam se vratio iz toaleta. Probudio sam se oko šest ujutro na VMA, seo u taksi i došao u hotel u kom imam sobu. Sin treba da me vodi na kontrolu - kazao je Hasan i dodao da ga niko od poznanika, za koje misli da su ga prebili, nije pozvao da pita kako se oseća.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.