Goran Jankuloski u finalu izbora za SoMo Digitalca godine

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 04.Okt.2015, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goran Jankuloski u finalu izbora za SoMo Digitalca godine

Agencija za integrisane komunikacije Executive Group imala je svog predstavnika u finalu izbora za najprestižniju nagradu za digitalne komunikacije u regionu SoMo – Digitalac godine, koja se dodeljuje tokom Weekend media festivalu u Rovinju

Plasman u finale Gorana Jankuloskog, Digital Account Director-a, potvrda je stručnosti agencije Executive Group i kontinuiranog pružanja usluga u oblasti komunikacija na najvišem nivou.

Goran Jankuloski plasirao se u finale zahvaljujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << vrhunskim rezultatima koje je postigao tokom rada na projektima kao što su #Lizazov Nestlé sladoleda, #XFactor i #FantaSelfie za The Coca-Cola Company, kao i Deda #MrASUS za kompaniju ASUS. Tokom realizacije ovih projekata, Goran je uspešno vodio tim od 28 digitalnih profesionalaca i organizovao izrade digitalnih strategija, live tvitovanje, produkciju aplikacija i sajtova, video produkciju, kao i prvu Snapchat kampanju u Srbiji.

Kao dugogodišnji lider u pružanju usluga u svim oblastima komunikacije, među kojima su korporativne i digitalne komunikacije, marketing, advertajzing, brend konsalting i odnosi sa Vladom, agencija Executive Group uspešno nastavlja da konstantno razvija svoje poslovanje u Srbiji i regionu.

###



Executive Group je vodeća agencija za integrisane komunikacije u Srbiji i jugoistočnoj Evropi osnovana 2002. godine. Agencija espertizu pruža u svim oblastima komunikacije, među kojima su i korporativne i digitalne komunikacije, marketing, advertajzing, brend konsalting i odnosi sa Vladom. Sa preko 40 klijenata, od kojih su većina ključne međunarodne kompanije u različitim industrijama, i preko 70 zaposlenih profesionalaca različitih profila i ekspertiza, Executive Group konstantno prati svetske trendove i ulaže u razvoj svojih zaposlenih i nova tehnološka rešenja. Executive Group je posvećen postizanju prvoklasnih rezultata za klijente koje uslužuje u Jugoistočnoj Evropi – Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Albaniji.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.