Goga Sekulić: Volela bih da ispunim ono što porodica očekuje od mene

Izvor: Story, 28.Okt.2014, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goga Sekulić: Volela bih da ispunim ono što porodica očekuje od mene

Goga Sekulić priprema novi album, ali ne krije i da bi volela da joj krene i u privatnom životu.

Goga Sekulić, foto: Facebook

Pre više od godiu dana pevačica je izgubila muža sa kojim je bila samo dva meseca u braku. Ova situacija ju je mnogo pogodila, ali sada već želi da nađe nekog pored kog će se skrasiti i dobiti dete.

Intervju nakon tragedije koja je zadesila Gocu, možete pročitati OVDE.

- Po ceo dan sam u studiju i spremam pesme >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << koje će biti bomba. Drugih dešavanja kod mene nema jer nemam vremena... Mnogo mi je bitno da sve ispadne kako treba, jer mi je stalo da mi posao dobro ide i da ponovim uspeh iz prethodnih godina - počela je Goga, a zatim se osvrnula na svoj ljubavni život.

- Nisam više klinka i nemam živaca za neozbiljne veze i vezice. Kalkulisanje i prenemaganje me užasavaju. Posle tragedije koja me je snašla, pravom srećom bih smatrala samo da se pojavi neki ozbiljan muškarac u mom životu koji bi želeo isto što i ja - iskrenu ljubav i poštovanje. Milila sam da to imam i bila sam srećna, a onda je sve nestalo za tren - kaže Goga o braku sa Igorom Ramovićem.

Da li je to Goga otkrila nešto što nismo znali? Pogledajte OVDE.

Pevačica ističe i da njena porodica čeka dan kada če da je vide srećnu i nasmejanu uz jakog muškarca koji je voli i sa kojim će dobiti dete.

- To im je jedna od najvećih želja, koju bih volela da im ispunim - zaključuje Goga.

Izvor: Blic

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Zaslužila da bude srećna: Goga hoće da rodi dete!

Izvor: Svet, 29.Okt.2014, 00:47

“Zaslužila sam da konačno budem srećna, prošlo je više od godinu dana otkad sam izgubila muža. Vreme je i da dobijem dete“, ovako započinje razgovor pevačica Goga Sekulić, koja užurbano priprema novi album, ali i ne krije da priželjkuje da joj krene i na privatnom planu.. “Po ceo dan...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.