Glumac urinirao po voditeljki

Izvor: Story, 19.Okt.2014, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumac urinirao po voditeljki

Tokom jedne vožnje jahtom, zvezda filma American pie, bez blama je urinirao po američkoj komičarki i voditeljki Čelzi Hendler

Čelzi Hendler, foto: screenshot

Iako zvuči da je ovo još jedna nameštaljka poznate američke komičarke, ispada da nije tako, što dokazuje i video koji je sama Čelzi pokazala tokom gostovanja u jednoj emisiji.

Naime, kako je objasnila situaciju, Čelzi je skočila sa broda u želji da se malo ispliva, a nakon što se >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << uhvatila za ivicu jahte, Džejson Bigs joj se popiškio pravo na glavu.

- Da se razumemo, nisam stvarno želela da budem popi*ana, ali je to se tako desilo. Sa društvom sam otišla na vožnju jahtom, a u jednom momentu sam želela malo da plivam. U jednom trenutku sam pogledala ka palubi i videla penis Džejsona Bigla. Ljudi su vrištali da je to odvatno što radi, a meni je bilo smešno jer nisam shvatala kako neko može da bude toliko bezobrazan - rekla je voditeljka, a vi pogledajte snimak:

 

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.