Glasajte za Van Gogh kao najbolji bend u Istočnoj Evropi

Izvor: Story, 27.Okt.2014, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glasajte za Van Gogh kao najbolji bend u Istočnoj Evropi

Jos samo tri dana za glasanje da Van Gogh bude proglašen za najbolji bend u Istočnoj Evropi.

MTV EMA, Foto: Promo

Dobijanjem MTV nagrade za najboji bend u regionu, grupa Van Gogh je kao predstavnik regiona ušla u trku za najbolji bend u Istočnoj Evropi.

Publika svojim glasovima odlučuje da li će Van Gogh osvojiti i ovu nagradu, što bi bilo prvi put u istoriji dodele MTV nagrada da srpski bend osvoji i ovo prestižno priznanje.

Za Van >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Gogh možete glasati do srede, 29. oktobra, u ponoć na sajtu MTV EMA, da zajedno na najvećem rokenrol koncertu ove sezone u Beogradu, 11. decembra u Hali sportova, proslavimo priznanja koja je grupa Van Gogh dobila zahvaljujući svojoj publici.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.