Gde to gleda Ešton Kučer? (FOTO)

Izvor: Story, 21.Dec.2014, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde to gleda Ešton Kučer? (FOTO)

Glumica se porodila pe nešto manje od tri meseca, kilograme nakupljene u trudnoći je skinula, ali su joj grudi, na Eštonovu ogromnu sreću, poprilično bujne.

Ešton Kučer, Mila Kunis, foto: Profimedia

U losanđeleskom Staples Centru, golupčići su gledali košakašku utakmicu, oboje su strastveno navijali, a u pauzama se zaljubljeno gledali i ljubili.

Mila Kunis otkriva: Grudi su mi porasle za dva broja! Više o tome pročitajte OVDE.

Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << čini se da je Ešton Kučer imao mnogo bolji pogled od Mile Kunis. u redu, ne nužno bolji, ali svakako pogled u kojem se može više uživati.

Koliko Mila i Ešton uživaju u roditeljstvu, pogledajte OVDE.

Mila je, naime, na utakmicu došla u majici sa dubokim izrezom.

Sve vreme su joj se nazirale grudi, koje su još poprilično bujne nakon trudnoće. Ešton nije tako mogao da prestane da gleda u njeno poprsje i koristio je svaku priliku da baci pogled. Mila mu se, sa druge strane, samo smeškale.

Prvu fotografiju ćerkice Vajat, pogledajte OVDE.

Inače, Mila je 30. septembra ove godine, rodila devojčicu kojoj su ona i Ešton dali ima Vajat Izabel.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.