Film Interstellar uskoro u bioskopima

Izvor: Story, 27.Okt.2014, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Film Interstellar uskoro u bioskopima

U četvrtak, 06. novembra, u bioskopsku distribuciju ulazi novi film Kristofera Nolana Interstellar sa Metju Mekkonahijem i En Hetvej u glavnim ulogama.

Ovaj film vas vodi u ogromne nepoznanice kosmosa i vremena, u bespuća ljudske duše.

Grupa istraživača predvođena pilotom astronautom  Kuperom (Mekkonahi) i naučnicom Bren ( En Hatvej ) zaputila se u potragu za novim staništem za ljudsku vrstu s obzirom da zemlja polako gubi svojstva koja su neophodna za >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << ljudski život, a ljudi na njoj je takođe sve manje.

Jedine planete koje su iole prihvatljive za nove ljudske kolonije nalaze se daleko izvan sunčevog sistema i do njih je moguće doći jedino uz pomoć crnih rupa....ali niko nije siguran šta se tačno nalazi na drugoj strani. Ovi istraživači ostavljajući svoje porodice na zemlji kreću u nepoznatu avanturu u plemenitoj želji da spasu ljudski rod.

Iako sinopsis deluje kao klasični SF zaplet Nolan od njega pravi filmsko remek delo savremenog filma. Koristeći sva raspoloživa izražajna sredstva filmske umetnosti , reditelj stvara svemirsku operu od koje zastaje dah. Sniman u savremenoj IMAX tehnologiji, bez upotrebe zamarajućeg 3D-a ekipa je uspela da pred gledaoca iznese prostranstva univerzuma u svoj raskoši.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.