Filip Živojinović podržao Mariju Šerifović: Stanite uz onog ko ima priliku da ostvari svoje snove

Izvor: Story, 04.Feb.2016, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filip Živojinović podržao Mariju Šerifović: Stanite uz onog ko ima priliku da ostvari svoje snove

Pevačica koja važi za jedan od najboljih vokala na ovim prostorima prethodnih dana bila je tema o kojoj su mnogi polemisali.

Filip Živojinović i Marija Šerifović, foto: Instagram

Vest da će Marija Šerifović održati koncert u Narodnom pozorištu izazvala je oprečne reakcije javnosti, i dok su jedni podržali ovu ideju, drugi su smatrali da nacionalni teatar nije idealna lokacija za nastup pop zvezde.

Turneja Marije Šerifović: Pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << po prvi put nastupa u rodnom gradu!

Među onima koji su stali u pevačicinu odbranu našao se i Filip Živojinović, koji joj je putem društvenih mreža pružio podršku, i kao prijatelj i kao poštovalac njenog lika i dela. On je posebno istakao da je Marija zaslužna za jedan veliki, poseban i prelep trenutak za Srbiju.

- Uvek mi je bilo krivo što kao narod ne umemo da stanemo jedan uz drugog i da se iskreno radujemo međusobnim uspesima. Svačiji cilj u Srbiji bi trebalo da bude da uzdižemo svakoga oko sebe ako smo u prilici jer ćemo samo tako i mi jednog dana biti bolji. Bez osvrtanja na to da li se njena muzika nekome sviđa i kakva je Marija lično (ja se diskvalifikujem jer je mnogo volim i draga mi je prijateljica), Marija Šerifović nam je svima donela veliku radost i označila jedan prelep trenutak za srpski narod koji i dan danas donosi osmeh na naša lica, u periodu kada je takvih trenutaka nažalost premalo. Što se mene tiče zaslužila je pravo da raspali ozvučenje gde god želi, kao što bi u bilo kojoj drugoj državi na svetu to bilo najnormalnije u njenom slučaju. Podržite uvek nekoga ko ima priliku da ostvari svoje snove, mozda ćete i vi jednog dana biti u prilici da ostvarite vaše... Voleo bih da tada svi stanu uz vas - napisao je Filip na svom Instagram profilu.

Uvek mi je bilo krivo sto kao narod ne umemo da stanemo jedno uz drugog i da se iskreno radujemo medjusobnim uspesima. Svaciji cilj u Srbiji bi trebao da bude da uzdizemo svakoga oko sebe ako smo u prilici jer cemo samo tako i mi jednog dana biti bolji. Bez osvrtanja na to dal se njena muzika nekome svidja i kakva je Marija licno (ja se diskvalifikujem jer je mnogo volim i draga mi je prijateljica), Marija Serifovic nam je svima donela veliku radost i oznacila jedan prelep trenutak za Srpski narod koji i dan danas donosi osmeh na nasa lica, u periodu kada je takvih trenutaka nazalost premalo. Sto se mene tice zasluzila je pravo da raspali ozvucenje gde god zeli, kao sto bi u bilo kojoj drugoj drzavi na svetu to bilo najnormalnije u njenom slucaju. Podrzite uvek nekoga ko ima priliku da ostvari svoje snove, mozda cete i vi jednog dana biti u prilici da ostvarite vase... Voleo bih da tada svi stanu uz vas...

A photo posted by Filip Zivojinovic (@carpediem_fbz) on Feb 4, 2016 at 8:42am PST

Marija Šerifović i Jovana Nikolić: Neobična ženska borba

Brojni pratioci uputili su mu čestitke za ovaj tekst, i pridružili se podršci jedinoj srpskoj evrovizijskoj pobednici.

Izvor: Story.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.