Filip Miletić: Strahovao sam pred operaciju

Izvor: Story, 25.Apr.2015, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filip Miletić: Strahovao sam pred operaciju

Kompozitor i producent Filip Miletić govori kako se oseća nakon hirurške intervencije na kolenu i otkriva šta će mu biti najteže u mesecima oporavka koji mu predstoje

Filip Miletić, foto: Petar Đorđević

Jedan od naših najuspešnijih muzičkih producenata i kompozitora Filip Miletić  (34) početak proleća pamtiće po ne tako lepim dešavanjima u svom privatnom životu jer je morao da se podvrgne operaciji, zbog stare povrede kolena koju je zadobio na tenisu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Najveću podršku pružili su mu njegova devojka i pevačica Ana Bebić (29), kao i roditelji i porodica. Iako je reč o jednoj od najčešćih sportskih povreda, poznati muzičar ističe kako mu nije bilo svejedno zbog ove hirurške intervenciju koja je bila neophodna kako bi bez smetnji mogao da nastavio svakodnevni život.

- Volim adrenalinske sportove, ali u prethodnom periodu u tome sam malo preterao, pa sam aktivirao staru povredu kolena koju sam zadobio još 1999. godine igrajući tenis. Pokidao sam prednji ukršteni ligament levog kolena, što i nije retka sportska povreda, ali je veoma bolna i nezgodna. Zbog moje nepažnje i neodgovornosti stanje se dodatno pogoršalo i morao sam da potražim stručnu pomoć – otkriva Filip Miletić, koji priznaje da je strahovao pre odlaska na zakazanu intervenciju.

- Operacija nije bila neminovna, ali odlučio sam se na ovaj korak da bih sprečio eventualne komplikacije u budućnosti i kako bih u potpunosti mogao da uživam u svojim svakodnevnim aktivnostima. Naravno da nikome nije prijatno kada mora da ide pod nož, pa makar to bila i povreda kolena. Dobro sam se raspitao o celoj proceduri, što me je u velikoj meri umirilo i pripremilo za operaciju. Moje veliko poverenje uživa doktor Gordan Gavrilović koji me je operisao, a pošto se taj hirurški zahvat radi pod lokalnom anestezijom, sve vreme pratio sam šta se dešava i za mene je ovo bilo jedno vrlo zanimljivo iskustvo – ističe kompozitor koga očekuje period oporavka.

- Sada sam u sigurnim rukama doktora Milana Mileusnića koji je, između ostalog, i moj dobar prijatelj, pa će on biti zadužen za rehabilitaciju tokom narednih sedam meseci. Očekujem da ću već za mesec i po dana ponovo stati na noge i postati samostalan čovek – kaže kroz osmeh Miletić, koji ne uspeva u potpunosti da ispoštuje naređenja doktora.

- Nikada nisam bio od onih ljudi koji mnogo vremena provode u svojim domovima, tako da mi ovo mirovanje i te kako teško pada. Pošto je Ana trenutno u Hrvatskoj, moj brat zadužen je da me vozi po gradu, na zakazanu fizikalnu terapiju, ali i do studija, pošto se svim silama trudim da posao ne trpi zbog stanja u kom se nalazim. Okružen sam pozitivnim ljudima, tako da mi ne manjka dobrog raspoloženja – ističe Filip koji uprkos svemu trenutno vredno radi na novom albumu Severine Vučković, kao i muzičkog sastava Ministarke.

Piše: Danilo Mašojević

Izvor: Story

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.