Festival New Divas: Sara Jovanović i Nevena Božović uz Zemlju gruva i Indilu!

Izvor: Story, 27.Mar.2015, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival New Divas: Sara Jovanović i Nevena Božović uz Zemlju gruva i Indilu!

Uz aktuelnu francusku muzičku zvezdu INDILU, na sceni Kombank Arene, 26.05. nastupiće i dve sjajne mlade pevačice Sara Jovanović i Nevena Božović, kao i beogradski bend, Zemlja gruva

Nevena Božović i Sara Jovanović, Foto: Story press

Festival New Divas deo je novog programskog koncepta koji Arena pokreće sa ciljem da domaćoj javnosti predstavi jedinstvene i upečatljive ženske vokale sa svetske, ali i naše muzičke scene! čega će se povećati.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Story << />
Očaravajuća pevačica INDILA koja je osvojila muzičku scenu globalnim hitom Derniere Dаnse za kratko vreme doživela je ogroman uspeh kako širom Evrope tako i kod nas.

Njen prvi singl osvojio je prve pozicije na listama slušanosti u preko 25 zemalja!

Ulaznice za po cenama 2550 i 3550 dinara mogu se nabaviti od utorka, 31.marta na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, Ušće Šoping centra.

Ulaznice se mogu kupiti i na više jednakih mesečnih rata bez kamate kreditnim karticama Komercijalne banke na četiri navedena prodajna mesta.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.