Fan pit za koncert grupe OneRepublic uskoro rasprodat!

Izvor: Story, 19.Dec.2014, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fan pit za koncert grupe OneRepublic uskoro rasprodat!

Više od pola ulaznica za fan pit za koncert popularnog benda One Republic, koji će i junu održati koncert i u Beogradu, već rasprodato!

Foto: Promo

Koncert popularnog benda OneRepublic održaće se 6. juna 2015. godine u beogradskoj Kombank Areni.

Karte za ovaj koncert su puštene u prodaju a najveće interesovanje, pored Srbije, pokazuju obožavaoci  iz Hrvatske, Mađarske i Bugarske.

Do današnjeg dana prodato je više od polovine >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << fan pita što ukazuje na ogromno interesovanje za ovaj koncert. 

Stoga savetujemo najvatrenijim fanovima da, ukoliko planiraju da kupe ulaznice za fan pit, to treba da učine što pre.

Dok su stvarali svoj treći studijski album, grupa One Republic je putovala po Parizu, Grčkoj, Londonu, Njujorku, Sijetlu i Vankuveru da bi napisala, snimila i unapredila svoj već fantastični zvuk. Radeći i u studiju Rajana Tedera, njihovog pevača, tekstopisca, klavijaturiste i dobitnika nagrade Gremi, OneRepublic (čiji se megahit iz 2007. Apologize nalazi među prvih 50 na Bilbordovoj listi Hot 100 najboljih pesama svih vremena) redefinisali su svoj pristup ritmu i unapredili svoj moćni rok-pop hibrid elementima elektronske muzike, gospela, bluza i folka. Hrabar i inovativan nastavak 2009. Waking up, album Native nudi nalet roka veličine stadijuma koji je žestoko vođen bitom, ali je ipak eteričan i intiman.

Poslušajte jednu od njihovih najpopularnijih pesama:

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.