Evo zbog čega Kejt Apton ima savršeno telo!

Izvor: Story, 03.Maj.2015, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo zbog čega Kejt Apton ima savršeno telo!

Supermodel Kejt Apton osvojila je modnu industriju zahvaljijući naglašenim i prirodnim oblinama. Ali, uprkos tome što nije mršava kao ostale manekenke, Kejt je priznala da strogo vodi računa o ishrani.

Kejt Apton, foto: Profimedia

Ako ste se nekada pitali kako uspešan model poput Kejt Apton održava svoju figuru, odgovor je jednostavan – disciplinom i kontrolom veličine porcija.

- Želim da budem jaka, hranim se zdravo i imam snage za rad - >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << objasnila je u intervjuu za London Evening Standard i opisala kako izgleda njen jelovnik. Iako je na strogom režimu zdrave ishrane, priznala je da  povremeno voli da se počasti sa nečim slanim i prženim.

Da bi očuvala savršenu figuru, Kejt ima pet obroka dnevno i to u strogim vremenskim razmacima.

Doručak, 7 sati: kajgana od jednog celog jajeta i jednog belanceta sa spanaćem, zeleni čaj.

Prvi međuobrok, 10 sati: 10 badema i zeleni smoothie

Ručak, 13 sati: Kinoa sa grilovanom piletinom i grilovanim  povrćem

Drugi međuobrok, 16 sati: Proteinska pločica

Večera, 19 sati: Suši ili salata od kelja s grilovanim lososom

Izvor: Blic

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.