Evo zašto ne bi trebalo da se šminkate vikendom!

Izvor: 24sata, 24.Okt.2014, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo zašto ne bi trebalo da se šminkate vikendom!

Vaša koža je svakodnevno izložena raznim nepovoljnim uticajima, a evo i zašto joj ne prija šminka vikendom.

1. Koža će vam biti zahvalna. Neprestano šminkanje i čišćenje lica od make-upa ostavlja vidljive posledice na površini kože, a vikend je upravo savršeno vreme za dubinsku hidratizaciju.

2. Trebaće vam manje vremena da se spremite za kaficu s prijateljicama, odlazak na pijacu ili u šoping.

3. Nećete se izložiti riziku da ostavite trag >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << pudera na ovratniku majica koje planirate da isprobate u omiljenoj radnji.

4. Neponovljiv osećaj vremenskih prilika na licu poput sunca i vetra. Kad kažemo golo lice, zapravo mislimo na kožu zaštićenu kremom s UV zaštitom.

5. Ne morate brinuti jeste li poremetili ruž za usne nakon ručka.

6. Ako vam se gleda romantični film s tužnim krajem ili čita knjiga sličnog sadržaja, ne morate strahovati od razlevanja maskare i 'rakunskih očiju'.

7. Pre spavanja ne morate trošiti vreme na skidanje 'ratnih boja' kako biste naneli noćnu kremu.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.