Evo kako danas izgleda preslatki dečak iz serije Prijatelji

Izvor: Story, 22.Sep.2014, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako danas izgleda preslatki dečak iz serije Prijatelji

Kol Sprous, danas dvadesetdvogodišnjak, nakon uloge u Prijateljima, glumio je u seriji Disney Show-a sa kojom je postao, zajednos a bratom blizancem, najlplaćenije dete glumac u SAD-u 2010. godine.

Kol Sprous, foto: Profimedia

Dok obožavaoci kultne humorističke serije Prijatelji slave dvadesetogodišnjicu od početka prikazivanja popularne serije, prisetimo se preslatkog plavokosog dečaka Bena koji je glumio sina Rosa Gelera od 2000. do 2002. >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << godine.

Dvadesetdvogodišnji Kol Sprous, nakon uloge u Prijateljima, učestvovao je u realizaciji Diznijevog šoua, gde se pojavio sa svojim bratom Dilanom. Braća su 2010. godine bili najplaćeniji glumci Diznijevog kanala sa 40 000 dolara zarade po svakoj epizodi.

Kole danas studira arhitekturu u Njujorku, a njegov brat Dilan je odabrao školovanje u dizjanu kompjuterskih igrica.

Prisetite se legendarne scene iz Prijatelja:

 

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.