Evo do kad imate šanse da je odvedete u krevet

Izvor: Mondo, 22.Feb.2017, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo do kad imate "šanse" da je odvedete u krevet

Kad seks dođe na dnevni red, godine ipak nisu "samo broj". Mogu biti i ozbiljan "ometajući faktor", kad dame biraju.

Foto: Guliver/Getty Images/thinkstock

Istraživanje sprovedeno u Finskoj pokazalo je da zrele žene u godinama kad su na seksualnom vrhuncu, dakle između 33. i 35, imaju prilično jasno zacrtanu "donju" i "gornju granicu" kad je reč o godinama muškarca s kojim bi mogle da imaju seks.

U istraživanju su učestvovali ispitanici oba pola, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << od njih se očekivalo da popune upitnik na temu svoji preferencija u seksu, između ostalog i kad su godine partnera u pitanju. Trebalo je da označe koliko bi godina mogli da imaju najmlađi i najstariji muškarac, odnosno žena, u zavisnosti od pola, s kojim bi mogli da imaju seksualni odnos.

Generalno, muškarci, bez obzira na godine, preferiraju cice u dvadesetim, dok žene radije ipak biraju za nijansu starije partnere.

Prosečna žena koja je učestvovala u istraživanju imala je 35 godina. Najmlađi muškarac s kojim bi uopšte uzela u razmatranje seks imao bi 27 godina, a najstariji 46.

Ali, kad su ih psiholozi pitali, u nastavku istraživanja, koliko su godina imali najmlađi, odnosno najstariji muškarac s kojima su stvarno imale seks, ispostavilo se da su u pitanju frajeri od 33, odnosno 38 godina, u proseku.

Interesantno je da je i za svaku dodatnu godinu starosti žene, donja granica za muškarca s kojim bi imala seks rasla za 4,5 meseci, dok se kod muškaraca ta donja granica pomera za dva meseca.

Kad je reč o muškarcima, prosečna starost ispitanika bila je 37 godina. Najmlađa žena s kojom bi on otišao u krevet ima 21 godinu, a najstarija 49. Ali, kad je reč o realnim partnerkama, najmlađa s kojom su imali seks imala je 31, a najstarija 37 godina u proseku.

Dakle, iako muškarci generalno izražavaju interesovanje prema mlađim devojkama, njihov seksualni život u stvarnosti se "vrti" oko žena koje su im po godinama bliže, prenosi Men's Health.

Velika razlika u godinama: Veza ili interes?Zašto su super veze sa starijim muškarcima"Uhvatim ga za du**, da ne misle da sam mu majka"Zašto se seks sa starijom ženom ne zaboravljaZašto muškarce privlače starije žene

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.