Emina Jahović potpisuje CD-ove i druži se sa fanovima

Izvor: Story, 22.Okt.2014, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emina Jahović potpisuje CD-ove i druži se sa fanovima

Od srede 22. oktobra novi album Emine Jahović u prodaji je u Srbiji, a od 29. oktobra u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini!

Za sve pesme na dugoočekivanom albumu Emina je radila tekst i aranžmane. Dve pesme sa albuma - Nesanica i Opet si s njom su već stekle veliku popularnost, a planirano je snimanje spotova za još nekoliko numera sa albuma. Prvi spot za baladu Ne plasim se koja je Emini jedna od omiljenih sa ovog albuma, uskoro će ugledati svetlost dana.

Emina će >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << se ovim povodom u nedelju 26. oktobra od 18 časovau Big shopping centru u Novom Sadu družiti sa fanovima i potpisivati CD-ove, a prvih 100 fanova će imati priliku da dobije besplatan CD sa njenim potpisom!

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.