Emina Jahović pokreće novi biznis: Evo o čemu se radi!

Izvor: Story, 30.Nov.2015, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emina Jahović pokreće novi biznis: Evo o čemu se radi!

Popularna pevačica je u društvu supruga posetila Kinu radi svog novoj puta u karijeri... U nastavku teksta saznajte o čemu se radi

Emina Jahović, Foto: Instagram

Emina Jahović Sandal nedavno se vratila iz Hong Konga. Razlog njenog putovanja bio je poslovne prirode, a društvo joj je pravio suprug Mustafa.

Emina je, naime, radila na sređivanju poslednjih detalja oko svog brenda YaEmina - parfema Closer Swan City, body >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << spleševa i body losiona Loud, koji će se uskoro pojaviti u prodaji. Sa novom linijom pojaviće se i njen prvi parfem u prodaji.

Emina Jahović zablistala: Dekolte koji oduzima dah (FOTO)

A photo posted by Emina Jahovic Sandal (@yaemina) on Nov 18, 2015 at 12:52pm PST

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Pjevačica Emina Jahović pokreće novi biznis (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Nov.2015

Popularna pjevačica je u društvu supruga posjetila Kinu radi svog novoj puta u karijeri.. U nastavku teksta saznajte o čemu se radi...Emina Jahović Sandal nedavno se vratila iz Hong Konga. Razlog njenog putovanja bio je poslovne prirode, a društvo joj je pravio suprug Mustafa...Emina je, naime,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.