Ekskluzivno: Sve o glamuroznoj proslavi jubileja

Izvor: Story, 24.Apr.2015, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekskluzivno: Sve o glamuroznoj proslavi jubileja

U novom 501. broju od petka, 24. aprila, Story donosi ekskluzivni dodatak na 64 strane sa svim detaljima glamurozne žurke kojojm je proslavljen veliki jubilej – 500. broj magazina

Podovom izlaženja 500. broja magazina Story, u klubu Promenada upriličena je spektakulerna proslava jubileja, kojoj je prisustvovale najpoznatije ličnosti domaćeg javnog života. U dodatku na 64. strane, potražite sve detalje ovog slavlja, o kome će se dugo pričati.

Story >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << donosi i intervju sa popularnim bračnim parom - Jelenom Tomašević i Ivanom Bosiljčićem.

Na Storyjevoj proslavi prvi put u javnosti s devojkom pojavio se i popularni glumac Bojan Perić, a novi imidž prikazala je pevačica Milica Pavlović. Ne propustite intervjue koje su dali tom prilikom.

U najtiražnijem celebrity nedeljniku pročitajte i ekskluzivnu ispovest Slavice Ćukteraš koja je sa nama podelila detalje o svom životu u Italiji, sa golmanom Vladimirom Avramovim.

Saznajte i zašto bard jugoslovenskog glumišta, legendarni Rade Šerbedžija za sebe kaže da je najgori otac.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.