Džordž Kluni danas staje na ludi kamen

Izvor: Story, 27.Sep.2014, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džordž Kluni danas staje na ludi kamen

Pedesettrogodišnji glumac i zakleti holivudski neženja danas će prema najavama brojnih svetskih medija izgovoriti sudbonosno da i venčati se sa Amal Alamudin, poznatom advokaticom za zaštutu ljudskih prava, poreklom iz Libana.

Amal Alamudin i Džordž Kluni, foto: Profimedia

Kluniju će to biti drugi brak, posle braka sa glumicom Talijom Balsam od 1989. do 1993. Venčanje će se održati u čuvenoj palati Papadopoli, hotelu sa 7 zvezdica koji nudi sobe s najlepšim >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << pogledom na grad.

Očekuje se da venčanje sa 60 gostiju, na kome će pevati Andrea Bočeli i Lana del Rej koštati ukupno oko pet miliona dolara, a zanimljivo je da ceh insistira da prema libanskoj tradiciji plati mladin otac Remzi. Procenjuje se da je Kluni težak oko 180 miliona dolara.

- Tast je oduševljen budućim zetom. Njemu je Kluni veoma simpatičan, inteligentan, i što je najvažnije, ludo je zaljubljen u Amal - rekao je izvor blizak paru.

Amal će nositi venčanicu modne kuće McQueen, čiju haljinu je za svoje venčanje nosila i princeza Kejt Midlton.

Venčanje bi trebalo da obavi Valter Veltroni, bivši gradonačelnik Rima. Prema nepotvrđenim informacijama, među zvanicima su Kejt Blanšet, Met Dejmon, Bono Voks, Sindi Kraford, a moguć je i dolazak Breda Pita i Anđeline Džoli.

Izvor: Alo

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.