Džoni Dep zabrinut za svoju ćerku: Nisam očekivao sa će se sve to dogoditi mojoj Lili Rouz!

Izvor: Story, 06.Okt.2015, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džoni Dep zabrinut za svoju ćerku: Nisam očekivao sa će se sve to dogoditi mojoj Lili Rouz!

Holivudski glumac Džoni Dep priznao je kako ga zabrinjava brzina kojom napreduje karijera njegove šesdnaestogodišnje ćerke Lili Rouz Dep koju ima s francuskom manekenkom i glumicom Vanesom Paradi.

Džoni i Lili Rouz Dep, foto: Profimedia

Lili Rouz nedavno se okušala u manekenskim vodama i dobila velik broj komplimenata na račun svog izgleda, a mnogi smatraju kako neodoljivo podseća na svoju majku.

Džoni Dep izgleda sve gore: Šta se desilo slavnom zavodniku? >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << (FOTO)

– Nisam očekivao da će se sve to dogoditi mojoj Lili Rouz, pogotovo ne u ovim godinama. Ali to je njena strast i ona se zabavlja - priznao je poznati glumac.

Neverovatna priča: Džoni Dep svoju karijeru duguje jednoj trinaestogodišnjakinji!

Osim u modi lepa Lili okušala se i u glumačkim vodama pa je tako glumila u filmu Yoga Hosers, a najavljena je i njena nova uloga.

Životna priča – Džoni Dep: Slobodni umovi su uspešni

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Džoni Dep zabrinut razvojem karijere svoje kćerke

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Okt.2015

LOS ANĐELES - Holivudski glumac Džoni Dep priznao je kako ga zabrinjava brzina kojom napreduje karijera njegove šesnaestogodišnje kćerke Lili Rouz Dep, koju ima s francuskom manekenkom i glumicom Vanesom Paradi...Lili Rouz se nedavno okušala u manekenskim vodama i dobila veliki broj komplimenata...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.