Džesika Simpson: Otkako sam rodila, zadovoljnija sam svojim telom

Izvor: Story, 23.Sep.2014, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džesika Simpson: Otkako sam rodila, zadovoljnija sam svojim telom

Lepa pevačica je progovorila o teškoj borbi s kilogramima nakupljenima u trudnoći i otkrila kako se sada oseća bolje nego ikada

Foto: Profimedia

Pevačica Džesika Simpson u posljednjem intervjuu otkrila je da se oseća bolje u svom telu otkako je postala majka. Lepa pevačica nedavno je krunisala svoju dugogodišnju ljubav s Erikom Džonsonom, ocem njene dvoje dece, a iako je imala problema s težinom za vreme trudnoće trenutno uživa u svojoj vitkoj, isklesanoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Story <<  figuri. Uprkos usponima i padovima u borbi s  težinom, pevačica tvrdi kako su joj porođaji pomogli da se oseća ugodno u vlastitoj koži.

- Zapravo sam promenila stil. Sad obožavam uske haljine. Sada kada sam supruga i majka, osećam se seksepilnije.

Baš i kao Kim Kardašijan, i Džesika je bila meta kritika na račun njene težine, ipak nije dopustila da je kritike definišu niti je zaustave u ciljevima koje je sama sebi zadala.

- Nakon što sam dobila dvoje dece,fokusiram se na stvaranje nove mene; najbolje verzije mene – otkrila je pevačica i priznala da, kada se radi o dijetama,  ne funkcioniše dobro pod pritiskom.

- Čim sama sebi kažem da sam na dijeti, osuđena sam na propast jer unapred mislim kako neću uspeti. Mislim da je najvažnije stvoriti potpuno novi životni stil – zaključila je lepa pevačica.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.