Dženifer Garner: Svakodnevno sam žrtva seksizma !

Izvor: Story, 23.Okt.2014, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Garner: Svakodnevno sam žrtva seksizma !

Na žurci magazina ELLE poznata glumica glasno je govorila protiv seksizma u Holivudu i istakla da je neprihvatljiva diskriminacija žena na osnovu pola.

Dženifer Garner, foto: Profimedia

Dženifer Garner je odlučila da iznese u javnost svoj stav po pitanju diskriminacije žena u Holivudu, sa kojom se, svakodnevno suočava. Naime, ona je uporedila ponašanje novinara prema njenom suprugu, Benu Afleku, i njoj, i zaključila da je u više navrata potcenjivana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Story << />
- Moj suprug i ja radimo istu vrstu posla. Nedavno smo oboje imali jedan od onih magičnih dana kada obilazimo puno crvenih tepiha zajedno, i ljudi su nam stalno postavljali ista pitanja, znate već proceduru. Uveče, kad smo napokon došli kući, rekla sam mu da mi je svaka osoba koja me je intervjuisala tog dana postavila isto pitanje, a to je: Kako uspevate da uskladite porodicu i posao?! 

Dženifer ističe kako njen suprug nema slična iskustva i da njega nikad ne pitaju kako usklađuje posao i porodičan život.

- Pitanja su isključivo vezana za ulogu u nekom filmu, ili su o bujnim grudima njegove partnerke u filmu, Emili Ratajkovski. Niko ga nije pitao to što su mene, iako on i ja delimo istu porodicu. Zar ne mislite da je vreme da se promeni takva komunikacija? - kaže kroz osmeh.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.