Druženje sa čitaocima: Jelena Bačić Alimpić objavila je roman Kazna za greh

Izvor: Story, 05.Feb.2016, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Druženje sa čitaocima: Jelena Bačić Alimpić objavila je roman Kazna za greh

Nakon velikog uspeha romana Kazna za greh-noć kada su došli svatovi, Jelena Bačić Alimpić, u prodaji će se naći i nastavak sage o Emiliji i Mihajlu.

Foto: Promo

Roman Knjiga uspomena naći će se u prodaji od 9. februara,  a čitaoci će imati priliku da se već u peta, 12. februara druže sa spisateljicom kada će ona poptisivati romane u knjižari Delfi SKC od 17 časova.

Zamišljena kao trilogija, „Kazna za greh“ je uzbudljiva saga o sudbini >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << dve porodice s početka 20. veka, staleškoj podeli, varoškim i vlastelinskim sudbinama i tajnama neobičnih likova čije se sudbine prepliću i sudaraju. Priča o zabranjenoj ljubavi.

 U prvom delu upoznali smo Mihajla i Emiliju, grofovog sina i kći kovača. Oni odrastaju zajedno i s vremenom postaju najbolji prijatelji. Njihovo prijateljstvo prerasta u snažnu, silovitu i strastvenu ljubav suprotstavljenu društvenim normama i staleškim načelima. Posle mnogo godina zaogrnutih tajnama i lažima iza zidina grofovskog kaštela, jedna noć promeniće sve...

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.