Dragana Katić: Romantika u bojama jeseni

Izvor: Story, 29.Nov.2015, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragana Katić: Romantika u bojama jeseni

Voditeljka Granda priznaje kako ne voli previše da eksperimentiše, ali da uživa u sugestijama modnih stručnjaka, tvrdi da nakit ne nosi jedino dok vežba u teretani i otkriva koji stil nikako ne odgovara njenom senzibilitetu

Moj modni stil nije strogo damski, ali ni sportski. Jednostavno, volim da sve na meni uvek bude sređeno i uklopljeno. U dosadašnjem životu najluđe su bile one kombinacije koje su bile potpuni promašaj. Ne eksperimentišem previše, naprosto >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << znam šta mogu dobro da ponesem. Spremna sam za novine, ali samo na snimanju televizijskih emisija. Prvi put angažovala sam stiliste za novi šou Nikada nije kasno i složila sam se s njima kako bi trebalo da izgledam u ovom novom projektu. Kada treba negde da se pojavim, trudim se da budem obučena shodno tom događaju, tačnije svom raspoloženju. Uvek nastojim da ispoštujem dres-kod događaja na koji sam pozvana. Nisam rob modnih trendova, ali volim da ponesem neki komad koji je moderan, ali samo ako mi se dopadne. Moji modni fetiši su torbe, pašmine i imam ih u raznim bojama i veličinama. Bela košulja, svih modela i materijala, neizostavan je komad u mom garderoberu, takođe obožavam dobre farmerke. Pored džinsa, razne crne pantalone veoma su zastupljene u mom ormaru. Nikada ne bih nosila majice kratkih rukava u neonskim nijansama, kao ni čarape u jarkim bojama. Moja privatna garderoba i ona za scenu, mnogo se razlikuju. Jedino kada radim emisiju Halo, halo nosim odeću koja je približna mom stilu. Obožavam nakit i ne nosim ga jedino kad idem u teretanu. Ne volim aktuelni boho stil, ali dopadaju mi se neki detalji. Boho stil ne bih umela da iznesem.

Piše: Ksenija Konić


Izvor: Story.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.